Nytt Transformers-spill på vei

Den kommende filmen får spillmatisering.

Til sommeren kommer en ny Transformers-film, og dermed sier det seg nesten selv at Activision planlegger å lansere et lisensspill basert på filmen. Nå er prosjektet kunngjort.

Transformers: Dark of the Moon utvikles for Xbox 360 og PlayStation 3, hos High Moon Studios. Her får vi som vanlig ta del i krigen mellom de gode Autobots og de onde Decepticons.

Robotene i Transformers-universet har den hendige (og strengt tatt rimelig latterlige) egenskapen at de kan forvandle seg til ulike kjøretøyer, og i Dark of the Moon får de en tredje forvandlingsmodus. Denne heter «stealth force», og kombinerer våpnene fra robotmodus med bevegeligheten fra bilmodus.

Handlingen i spillet foregår i varierte miljøer, inkludert søramerikanske jungler, militærbaser i Sibir og bylandskaper i den amerikanske bilindustriens hjemby, Detroit. Spillet introduserer også en ny slemming, som har fått det klingende navnet Shockwave.

I tillegg til enspillerkampanjen skiltes det med flerspiller over nettet, men vi får ingen spesifikke detaljer om dette aspektet av spillet.

– Vi kunne ikke vært mer oppspilte over å få utvide det episke filmuniverset i Transformers: Dark of the Moon-spillet, og la tilhengerne oppleve de spennende hendelsene som foregår før handlingen i den kommende filmen, sier en svært fornøyd Paul Wright, som er sjef for markedsføring av lisensierte eiendeler hos Activision.

I tillegg til den store konsollutgaven fra High Moon, jobber utviklerstudioet Behaviour Interactive (tidligere kjent som Artificial Mind & Movement) med egne utgaver av spillet, for Wii, DS og 3DS. Vi har ingen informasjon om disse, men antar de involverer roboter som kan forvandle seg til biler.

På et eller annet tidspunkt dukker det opp mer informasjon på offisielle nettstedet.

Trailer fra spillet.

Siste fra forsiden