Oppdaget ny hemmelighet i Punch-Out!! 29 år etter at spillet kom ut

Denne skjeggete karen er viktigere enn tidligere antatt.

Utrolig nok har noen funnet en ny hemmelighet i det 29 år gamle Nintendo-spillet Punch-Out!! Reddit-brukeren «midwesternhousewifes» snuste nylig opp at det er en liten ting i spillet som gjør det lettere å ta ut bokserene Piston Honda og Bald Bull i sin andre omgang.

Her kan du se en video av trikset. (Video: midwesternhousewifes, YouTube)

Ta en titt på skjeggemannen i toppbildet i artikkelen. Han er nøkkelen til hele trikset. Det «midwesternhousewifes» fant ut er at han dukker bittelitt i en en kort stund. Prøver spilleren å daske til Piston Honda eller Bald Bull i sin andre runde akkurat i dette øyeblikket, segner de umiddelbart om etter å ha blitt truffet.

– «Alle» vet at det er mulig å slå ut Piston Honda og Bald Bull med ett slag mens de angriper, men det er et «easter egg» i bakgrunnen av spillet som indikerer akkurat når du bør slå. Hemmeligheten er ikke at man kan slå de ut med ett slag, men at utviklerne la inn noe i bakgrunnen for å la deg vite når du bør slå, forklarer midwesternhousewifes på reddit.

Ikke uvanlig

Det er ikke ofte hemmeligheter ligger uoppdaget i 29 år, men vi har faktisk sett noen godbiter komme frem i lyset de siste par årene. For eksempel fant noen først ut i fjor høst at det er mulig å spille som det lysskye fabelmonsteret Bigfoot i Grand Theft Auto V, og låse ham opp til bruk i spillets filmredigeringsverktøy. Noen andre oppdaget at en glitch i Super Mario Bros. kunne gi deg uendelig med liv, men ikke før det hadde gått nesten 30 år.

Vi har tidligere tatt for oss fenomenet med glitcher.
Hva hadde vel spill vært uten disse uforutsigbare feilene? »

Siste fra forsiden