Opplev krigens galskap

Skytespillet Spec Ops: The Line har fått demo.

Krigsspillet Spec Ops: The Line lanseres i sommer, og allerede nå kan du laste ned en konsolldemo for å teste det. Demoen er tilgjengelig på PlayStation Network og Xbox Live, men om du ikke har Gull-medlemskap for Live kan du ikke laste den ned før 15. mai.

Spec Ops: The Line foregår i ørkenbyen Dubai, som har fått store ødeleggelser og blitt avskåret fra resten av verden etter en serie voldsomme sandstormer. All lov og orden har for lengst brutt sammen i byen, og i ekte Apokalypse Nå-stil må du inn i sandhelvete for å finne Oberst John Konrad og hans savnede battaljon, The Damned 33rd. Spillet er et taktisk skytespill hvor du kan kontrollere din gruppe medsoldater ved hjelp av et enkelt kontrollsystem.

Krig i Dubai.

Demoen inneholder deler av to tidlige kapitler i spillet, og lar deg blant annet utnytte deg av de store mengdene sand i byen for å ta ut fiendene dine. Den er på cirka 1,5 GB. Spillet kommer også til PC, men det ser ikke ut som denne versjonen får noen demo.

Spec Ops: The Line skulle egentlig komme ut i fjor sommer, men ble utsatt et helt år. Mikael tok en titt på spillet så langt tilbake som høsten 2010, og da virket spillet lovende:

– Jeg tror Spec Ops: The Line blir noe litt mer enn et hjernedødt actionspill. Referansene til Heart of Darkness og Apocalypse Now er soleklare, og det hintes kraftig om at obersten vi er sendt inn for å redde har klikka helt i vinkel. Lyder det kjent? Den spennende historien støttes av det som virker å være solid gameplay, med relativt enkle, gruppebaserte kamper på ulike slagmarker. Dessuten blir det spennende å se mer til bruken av sandens flyktighet i The Line. Akkurat det kan åpne opp for både varierte kamper og lett gåteløsning, gjerne i kombinasjon. Dubai er på vei rett til helvete, og vi er invitert med på turen.

Les også: Ny kald krig i Black Ops 2

Siste fra forsiden