Oppsigelser hos PlayStation All-Stars-studioet

Ukjent hvor mange som må gå fra SuperBot Entertainment.

Like før helgen kunne IGN melde om at Sony sier opp en mengde ansatte i SuperBot Entertainment, studioet som står bak fjorårets PlayStation-masseslagsmål: PlayStation All-Stars Battle Royale.

Nyheten ble først gjort kjent via Insomniac-ansatte Mike Birkheads twitter-konto, der situasjonen høres svært så dramatisk ut.

– Oppsigelser hos Superbot. Når det regner, så fosser det ned, lyder Birkheads korte beskjed.

Senere bekreftet Sonys amerikanske divisjon ovenfor IGN at studioet har måttet kutte ned, men ga ikke noe spesifikt tall for hvor mange som må ta hatten sin og gå.

– Studioet og SCEA er fremdeles bestemt på å støtte PlayStation All-Stars Battle Royale etter lansering, og gitt ut nedlastbart innhold i de kommende månedene, forteller Sony i en uttalelse til nettstedet.

God kritikk

Bruduljene tar slutt for noen av de ansatte hos SuperBot.

Etter lanseringen av PlayStation All-Stars Battle Royale den 21. november fikk spillet mange anmeldelser på den positive enden av skalaen. Også Gamer.no følte spillet var verdt en titt, selv om anmelder Espen Jansen synes det var noen ting å utsette på opplevelsen.

– Det er en noe bittersøt opplevelse å spille PlayStation All-Stars Battle Royale, for selv om det for all del er et godt spill, med en rekke spennende figurer, et artig kampsystem og en god helhetsfølelse, er det helt tydelig at noe mangler og at det massive potensialet spillet hadde ikke har blitt utnyttet til det fulle.

Les også: Anmeldelse: PlayStation All-Stars Battle Royale Les også: PlayStation All-Stars får flere slåsskjemper etter lansering

Siste fra forsiden