Over syv millioner har spilt Overwatch siden lansering

På ni dager brukte spillere til sammen 119 millioner timer på skytespillet.

Blizzard

Siden lanseringen av Overwatch 24. mai har over syv millioner spillere prøvd skytespillet, skriver Blizzard i en pressemelding. Det er noe lavere enn de 9,7 millionene som spilte den åpne Overwatch-betaen i mai, men med tanke på at betaen var gratis er tallet fortsatt meget imponerende.

Fans har brukt mye tid på Overwatch siden spillets lansering.
Blizzard

På bare ni dager brukte fans til sammen 119 millioner timer – litt i overkant av 13 500 år – på spillet, noe utvikleren sier seg svært fornøyd med:

– Vi brukte mye tid og krefter på å lage et spill – og et nytt univers – som hvem som helst kunne få glede av. Vi er storfornøyde med den vellykkede lanseringen, og vi gleder oss til all moroa, konkurransene og innholdet som er på vei, forteller studiosjef Mike Morhaime.

Blizzard har tidligere uttalt at nye brett og figurer vil bli tilgjengelige gratis etter hvert, og Overwatchs konkurransemodus – som ble utsatt før lanseringen – skal slippes en gang i juni.

Lagbasert skytemoro

Overwatch er ikke bare Blizzards første forsøk på en sjanger de ikke har rørt før, men også utviklerens første nye spillserie på 17 år. Da vi møtte Overwatch-teamet i fjor fortalte de at spillet forhåpentlig ville dempe frykten deres for å gjøre nye ting, og ut ifra den positive mottakelsen fra både fans og anmeldere er det grunn til å tro på mer nytt fra Blizzard fremover.

Vår skribent hadde mye pent å si om Overwatch i sin anmeldelse, og skrøt spesielt av hvor gjennomtenkt og vellaget alle de ulike enkeltdelene av spillet er:

– Spillet er stappet av personlighet, stil og variasjon. De ulike brettene er gjennomførte, og samtlige av de 21 heltene er unike og vellagde. Og til tross for at dette er et seks mot seks lagbasert skytespill, så er variasjonen i spillestil såpass at jeg vil anbefale selv de som ikke liker sjangeren til å gi Overwatch en sjanse, konkluderte Gøran Solbakken.

Les hele anmeldelsen av Overwatch her »

Siste fra forsiden