Overwatch vil få flere figurer og brett gratis

Blizzard hinter til planene for skytespillet etter lansering.

Blizzard

Blizzard Entertainments kommende flerspillerskyter, Overwatch, vil få nye figurer og brett som blir helt gratis for alle spillere. Det melder spilldirektør Jeff Kaplan i en oppdateringsvideo på YouTube.

Overwatch har allerede 21 spillbare figurer, som utviklerne er svært fornøyde med, men Kaplan forteller at de ønsker å legge til enda flere i tiden etter spillets lansering:

Spilldirektør Jeff Kaplan snakket om fremtidsplanene for Overwatch. (Video: Blizzard)

– Vi tenkte på det og fant ut at den beste måten å introdusere nye helter til spillet er å tilby dem som gratis innhold. […] Foreløpig har vi ikke en nøyaktig tidsplan for når nye helter vil bli lagt til i spillet eller hvor mange det blir snakk om.

I videoen tok Kaplan også for seg andre spørsmål fra fansen. Blant annet lovte han at spillere vil få muligheten til å skru av eller ned musikken i spillet og at utviklerteamet jobber med å overhale brukergrensesnittet, slik at det til enhver tid blir lettere å se hvem som er døde og hvem som lever.

I tillegg vil flere mål og oppgaver bli tilgjengelige for det forsvarende laget, og spillere som fokuserer på å hjelpe laget sitt vil få større anerkjennelse og belønninger enn det som har vært tilfellet hittil i betatestingen.

Betapause

Overwatch-betaen tar juleferie fra 10. desember.

Siden slutten av oktober har Blizzard avholdt en lukket Overwatch-beta, der inviterte spillere har kunnet spille så mye de har ønsket. Forrige uke annonserte utvikleren imidlertid at betatesten tar en velfortjent juleferie, slik at teamet kan analysere resultatet fra testperioden.

Serverne går offline tirsdag 10. desember, klokken 19:00 norsk tid og vil være utilgjengelige frem til tidligst midten av januar. Alle som har blitt invitert til betaen vil kunne fortsette å spille så snart serverne skrus på igjen. Om du ikke har fått en invitasjon enda er toget gått for 2015, men det blir nye muligheter neste år.

– Team Fortress på steroider

Vi har fått prøve Overwatch-betaen, og vår skribent – Håvard Hofstad Ruud – delte sine tanker rundt spillet i begynnelsen av november:

– Spillet er allerede godt balansert, og har et godt utvalg med vidt forskjellige helter som gjør det mulig for alle å finne i hvert fall én som passer sin spillestil. Grafikken er feiende flott, lydbildet er engasjerende, spillet kjører bra og ikke minst er det veldig, veldig moro, skrev han.

Vi møtte Overwatch-utviklerne på årets Blizzcon-messe.
– Overwatch demper forhåpentligvis frykten vår for å gjøre nye ting »

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Siste fra forsiden