Overlev i zombienes verden

Dying Light byr på åpne miljøer med dynamisk døgnsyklus.

Warner Bros. Interactive Entertainment har annonsert Dying Light, et førstepersons actionspill for Windows-baserte PC-er og konsoll. Både dagens og de kommende stuekonsollene fra Microsoft og Sony får spillet, og det lanseres til alle plattformer i 2014.

Dying Light utvikles av polske Techland, som er mest kjent for Dead Island og Call of Juarez. Handlingen foregår i en postapokalyptisk verden der zombiene hersker, og du plasseres i store og åpne spillmiljøer der du må kjempe for å overleve.

Fremtiden ser ikke så veldig fristende ut.

Farlig om natten

Spillet har en dynamisk døgnsyklus, og på dagtid er det lurt å utforske miljøene, lete etter ressurser og skape våpen som du kan bruke til å forsvare deg med. Om natten blir imidlertid zombiene langt farligere, og de får også selskap av andre uhyggeligheter som holder seg skjult på dagtid. Dermed må du desperat kjempe for å holde deg i live til soloppgang.

– Den neste konsollgenerasjonen gir oss muligheten til å skape en virkelig dynamisk åpen verden som blant annet inkluderer en dag/natt-syklus med ekte konsekvenser. Nytenkede «free running»-mekanismer sikrer utforskning nesten helt uten restriksjoner, og muligheten til å skape egne våpen forbedrer overlevelsesopplevelsen ytterligere, sier Techland-sjef Pawel Marchewka i en pressemelding.

Om du vil følge med på utviklingen av spillet kan du sjekke den offisielle Facebook-siden.

Les også: Anmeldelse: Dead Island: Riptide
Les også: Okkult middelalderkamp fra Dead Island-skaperen

Siste fra forsiden