Overnaturlig ekstrapakke for The Sims 3

Varulver, hekser og feer blir en del av simmenes nye hverdag.

Tilleggspakkene til The Sims 3 fortsetter å komme, og i den nyeste pakken legger spillet den siste rest av realisme bak seg. Pakken heter The Sims 3 Overnaturlig, og lar deg skape varulver, hekser, vampyrer og feer, og leve overnaturlige liv der magiske formler og egenskaper, mystiske eliksirer og forheksing er en del av hverdagen. Du må til og med forvente et og annet zombieangrep.

– Med en rekke dype og mystiske overnaturlige livsstiler å velge mellom lar The Sims 3 Overnaturlig spillerne kaste seg ut i nye spillopplevelser som viser frem en mørkere side ved The Sims. Denne pakken introduserer et friskt perspektiv mens den opprettholder den karakteristiske lekenheten, humoren og innovasjonen The Sims kjent for. Med The Sims 3 Overnaturlig legger vi til nye, kreative muligheter, overraskende, nytt innhold og spennende historier i The Sims 3, sier Scott Evans fra The Sims Studio i en pressemelding.

Guffen fyr.

Siden du får tilgang til nye typer figurer har også figurskaperen blitt utvidet. Du kan for eksempel endre hårveksten på kroppen til varulven din, eller formen på feenes vinger. De ulike typene simmer har også en rekke nye egenskaper, og feer og vampyrer opplever for eksempel en forsinket aldringsprosess. Det blir også mulig å lage magiske drikker, inkludert en som lar deg forvandle naboene dine til zombier. Drikkene du lager kan du dele med venner som har The Sims 3.

Pakken kommer også med en ny by, som heter Moonlight Falls – utvilsomt en fordel for spillere som ønsker å holde zombieangrepene og varulvene borte fra hovedsimmene sine. Sist, men ikke minst, vil det være mulig å gi simmene nye yrker, som spåsim og mesteralymist.

The Sims 3 Overnaturlig kommer i salg i september, for PC og Mac. Pakkens opprinnelige tittel er The Sims 3 Supernatural. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Les også: Anmeldelse: The Sims 3
Les også: Anmeldelse: The Sims: Medieval

Siste fra forsiden