Overwatch-betaen starter opp igjen i februar

Denne gangen får spillere prøve en ny spillmodus og flere nye brett.

Blizzard Entertainment

Den lukkede betatesten for Blizzards kommende samarbeidsskyter – Overwatch – vil starte opp igjen i februar, melder spillsjef Jeff Kaplan. Testperioden har siden begynnelsen av desember hatt pause for å gi utvikleren tid til å analysere resultatene fra testen, men dette arbeidet skal nå være så godt som fullført.

Ny spillmodus

Da spillserverne gikk offline for snaue to måneder siden var målet å gjenoppta testingen mot slutten av januar, noe Kaplan forklarer teamet hans trolig kunne ha fått til. I stedet ble oppstarten forsinket for å introdusere en ny spillmodus og flere nye kart, som ifølge tilbakemeldinger var et punkt som sto høyest på fansens ønskeliste:

Når Overwatch-betaen begynner på igjen får spillere prøve en ny spillmodus.
Håvard Hofstad Ruud/Gamer.no

– I stedet for å skynde oss å gi ut en ny betaoppdatering (som ville bety at den nye spillmodusen ville blitt utsatt), skal vi bruke et par ekstra uker før vi starter opp den lukkede betaen igjen. Ved å gjøre dette kan vi sørge for å få med den nye modusen i tillegg til de nye brettene. Det vil også la oss finpusse på spillets progresjons- og belønningssystem, skriver Kaplan.

Hva den nye modusen går ut på ønsket spillsjefen ikke å røpe helt enda, men utviklerteamet er svært spent på å la spillere gå løs på den.

Flere invitasjoner

Alle som har vært med og testet Overwatch tidligere vil kunne hoppe rett inn i kampene så snart serverne skrus på igjen. Om du ikke har fått sjansen enda byr den nye runden med testing på nye muligheter, og ved å registrere deg på spillets nettside kan du bli trukket ut når Blizzard sender ut nye invitasjoner.

En startdato for betaen er foreløpig ikke fastsatt, men Kaplan håper å komme i gang i midten av februar.

Vi møtte Overwatch-utviklerne på Blizzcon i fjor.
– Overwatch demper forhåpentligvis frykten vår for å gjøre nye ting »

Siste fra forsiden