På eventyr med Ole, Dole og Doffen

Retro Crew diskuterer Nintendo-klassikeren DuckTales i ukens podkast.

I anledning Capcoms annonsering en ny utgave av det klassiske Nintendo-plattformspillet DuckTales, mimrer Retro Crew-gjengen denne uken om 1990-spillet.

Nintendo-klassikeren

DuckTales er kanskje ikke den mest åpenbare kandidaten til å bli omtalt som en Nintendo-klassiker. Disney strupte jo både tv-serien og spillserien for lenge siden. Likevel har spillet opparbeidet seg en skare av tilhengere som nekter å gi slipp på plattformeventyret den dag i dag.

Capcom satte et A-lag til å utvikle spillet, og det synes. Blant annet er det en gjeng fra Mega Man som skal ha stått bak roret. Disney skal også ha holdt Capcom litt i tøylene og sørget for at spillet ikke ble helt bananas.

DuckTales – WooHoo!

I studio denne gang sitter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad. Trekløveret tar for seg alt fra Onkel Skrues finurlige hoppestokk, den sterke musikken og de varierte nivåene som tar anden til alle verdenshjørner. Litt geopolitisk kritikk blir det også tid til, når trioen belyser rikmannens hang til å plyndre den tredje verden for å fylle sin egen pengebinge. Litt tid blir det også til å diskutere oppfølgeren, DuckTales 2.

Har du gått glipp av noen episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner. Den ukentlige podkasten lages av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Til nå har det kommet 29 episoder. Her finner du de tre nyeste:

Episode 28: De beste nyversjonene Episode 27: – StarCraft introduserte den perfekte strategiformelen Episode 26: Slik startet SimCity-serien

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden