På jakt etter mytisk skatteby

Eventyrspillet The Lost Chronicles of Zerzura ble kunngjort på Gamescom.

Tyskerne liker eventyrspill, så det er ikke spesielt overraskende at vi har fått noen eventyrkunngjøringer under spillmessen Gamescom, som gikk av stabelen i forrige uke.

The Lost Chronicles of Zerzura kommer fra dtp og deres interne Cranberry Production-studio (som har laget de to siste Black Mirror-spillene). Spillet lanseres i februar neste år (i alle fall i de tysktalende markedene), og skal ifølge Gameswelt ta oss på en «spennende reise gjennom en mørk og mytisk verden».

Året er 1514, og to brødre bosatt i Barcelona jobber med en spennende oppfinnelse. De bygger nemlig et luftskip, som de vil bruke til å reise verden rundt med. Men før farkosten blir ferdig kommer den spanske inkvisisjonen, og de arresterer like godt den ene av brødrene.

Dermed er det opp til den gjenværende broren å fullføre skipet, og ta det ut på jomfruturen. Dette lar ham utforske en blanding av en historisk og mytisk verden, mens han forsøker å finne ut hvorfor broren ble bortført av inkvisisjonen.

Dette er alt vi vet for øyeblikket, men Zerzura var en hvit by som mange trodde eksisterte i ørkenen vest for Nilen. Byen skulle være full av skatter, og var bevoktet av kjemper.

Siste fra forsiden