På tide å varme opp trenerbenken

Football Manager 2013 har fått utgivelsesdato.

Fotballhøsten er i gang for fullt, og som vanlig strømmer det på med ballglade spilltitler for å feire høytiden. FIFA 13 har allerede deiset ned i de flestes postkasse, og for en ukes tid siden kom også konkurrenten Pro Evolution Soccer 2013 på banen.

Nå fulbyrdes trekløveret snart med det populære managerspillet Football Manager 2013. Sega og Sports Interactive har via en pressemelding nemlig annonsert at man kan trekke på seg managerdrakten og benke seg foran maskinen den 2. november.

Football Manager er et årlig høydepunkt for mange.

Orker man ikke vente til etter allehelgensaften er det mulig å få innpass i betatesten ved å forhåndsbestille spillet. Noen eksakt dato for betastart oppgis ikke, men estimatet ligger på 14 dager før lansering av fullproduktet. All progresjon fra betatesten vil kunne føres over til fullversjonen, så man slipper å kaste alt ut vinduet ved lansering.

Ny modus

Årets utgave byr som vanlig på et par nyvinninger, selv om det grunnleggende fundamentet består. Øverst i nyhetsbunken finner vi en ny modus som heter Football Manager Classic, der spillet automatiserer store deler av de mer tidkrevende aktivitetene. Dermed kan man angivelig komme seg gjennom en sesong på rundt åtte timer.

Fjorårets utgave fikk et klassikerstempel her på Gamer.no, og anmelder Marius Kjørmo sparte ikke på de positive adjektivene. Vi gleder oss til å se om årets utgave kan få samme ros.

Les også: Anmeldelse: FIFA 13 Les også: Anmeldelse: Football Manager 2012

Siste fra forsiden