Pass deg for tsunamien

Anno 2070s undersjøiske utvidelse legger til rette for glupe pasifister.

Strategiglade fremtidsvisjonærer har allerede fått fikle med Anno 2070 i et halvt år, og preget klodens skjebne som enten de bærekraftige «Eco»-ene, ultraeffektive men akk så forurensende «Tycoons» eller havbunndvelende «Tech». I høst får sistnevnte et bokstavelig dypdykk.

Sånn ser det ut på land, der Tech-ene bor.

Utvidelsen Deep Blue Sea har, som navnet antyder, fokus der tanga og taren holder til. Tech får en ny befolkningsklasse, kalt geniene, som igjen kommer slepende på nye kjøretøy og gjenstander, i tillegg til goder, produksjonskjeder og et helt ferskt monument. Alt foregår nødvendigvis i og under vann.

Mer kraft!

Pasifistene setter nok pris på evnen til å ta over fiendeterritorier gjennom «hostile takeover»-egenskapen, så ressursene bedre kan spares til å stå imot den nye trusselen fra tsunamier. Skulle du trenge litt ekstra kraft er det snakk om et nytt kraftverk, og evnen til å overføre energi mellom øyer. Samt undersjøiske handelsruter, da.

Totalt sett lover Deep Blue Sea over 150 nye oppdrag, 30 oppnåelser og noen flunkende nye ledertavler. Utvidelsen har ingen eksakt slippdato enda, og kommer kun til Windows, slik som hovedspillet.

Les også: Kopisperren til Anno 2070 lar deg ikke bytte maskinvare

Siste fra forsiden