Plants vs. Zombies blir skytespill

Nytt Plants vs. Zombies-spill skal bruke Frostbite-motoren fra Battlefield.

I forrige uke ble det klart at Plants vs. Zombies 2 lanseres i juli. Oppfølgeren til det populære hageforsvarsspillet, der du plantet ut ulike typer vekster som forsvarte gressplenen din mot invaderende zombier følger i samme stil som før, men i motsetning til forgjengeren kommer det ikke på et bredt spekter platformer. I stedet blir det, i alle fall til å begynne med, iOS-eksklusivt.

Det betyr imidlertid ikke at krigen mellom planter og zombier kun vil fortsette på Apples mobile format. Serien får nemlig en noe overraskende utgivelse for PC og konsoll også. Den heter Plants vs. Zombies: Garden Warfare, og ifølge informasjon fra et offisielt nettsted som har blitt fjernet i hui og hast beskrives spillet som en «eksplosivt ny actionopplevelse», og skilter med både samarbeidsspill og tradisjonell flerspiller.

Skal visstnok minne om Team Fortress 2

Ifølge internettdetektiven Superannuation vil spillet kjøre på Frostbite-motoren vi kjenner fra Battlefield-serien. Grafikken skal være tegnefilmaktig. Nettstedet Kotaku har hørt at spillet vil minne litt om Valves Team Fortress 2.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare vil etter alt å dømme vises frem på E3-messen som går av stabelen denne uken, ettersom flere av de mange reklameplakatene på messeområdet promoterer spillet. Utgiver Electronic Arts vil holde en egen pressekonferanse i kveld, og det er godt mulig de annonserer spillet der.

Les også: Anmeldelse av Anomaly 2
Les også: EA kjøper Bejeweled-skaperne

Siste fra forsiden