Playerunknown's Battlegrounds får ingen flere oppdateringer før lansering

Utvikleren fokuserer på fullversjonen, men vil teste noe nytt innhold på spillets testservere.

Bluehole

Etter nesten syv måneder i Early Access nærmer det seg offisiell lansering for Playerunknown's Battlegrounds. Fullversjonen skal etter planen være klar før utgangen av året, og nå vet vi litt mer om hva som skjer frem mot den endelige utgivelsen.

I en melding på Steam kunngjorde Bluehole denne uken sine planer for den videre utviklingen av spillet, med en blanding av gode og dårlige nyheter for spillere.

Ingen flere «live»-oppdateringer

Playerunknown's Battlegrounds.
Bluehole

Først og fremst forteller utvikleren at PUBG ikke skal få flere «live»-oppdateringer i løpet av Early Access-perioden. Med andre ord får vi ikke se nye brett, flere våpen, klatring eller noe annet nytt innhold på offisielle servere før fullversjonen er lansert:

– Utviklingsteamet vårt har fullt fokus på arbeidet med fullversjonen på PC og Xbox Game Preview-versjonen. For PC vil vi utelukkende konsentrere oss om å gjøre vårt beste for å stabilisere lanseringsversjonen og vi har ingen planer om å slippe flere oppdateringer til offisielle servere, forklarer Bluehole.

Når det er sagt vil spillere likevel få muligheten til å teste nytt innhold i spillet, via PUBGs testservere. Utvikleren planlegger tre faser med testing, som sparkes i gang mot slutten av oktober.

Først ut er det nye systemet for klatring og hopping. Dette skal blant annet gjøre det enklere å klatre over gjerder og ut og inn gjennom vinduer. I fase to fortsetter testingen av klatresystemet, i tillegg til noe nytt innhold. Til slutt lover Bluehole at vi skal få prøve det nye ørkenbrettet, samt diverse andre nyvinninger. Detaljene om hva som skal testes og når spillere får tilgang er foreløpig vage, men mer informasjon skal avsløres ved en senere anledning.

Nye ledertavler utsatt

Ved siden av fremtidsplanene kunngjorde Bluehole at spillets ledertavler forblir blanke noen dager til. Etter en runde med vedlikehold skulle disse etter planen fyres opp igjen 17. oktober, men dette må nå vente til 20. oktober.

Oppi alle nyhetene var det også kanskje lett å gå glipp av den siste offisielle Early Access-oppdateringen til PUBG, som kom ut på tirsdag. Denne introduserte ingen store endringer, men fikset noen feil i spillet og reduserte kvaliteten på våpen og gjenstander man finner på startøya i nordøst.

Bluehole bruker også mye tid på å bekjempe juksemakere.
PUBG-utvikleren bannlyser 6000 spillere hver dag »

Siste fra forsiden