PlayStation All-Stars får flere slåsskjemper etter lansering

Gravity Rush og Starhawk representeres i første omgang.

Det er bare en snau uke til PlayStation All-Stars Battle Royale ankommer butikkhyllene verden over, men allerede nå velger utviklerne i SuperBot Entertainment å se mot fremtiden. Dette forteller de på den offisielle PlayStation-bloggen, hvor de i går kunne avsløre at to splitter nye slåsskjemper vil kaste seg inn i kampene etter lansering.

De to aktuelle figurene er Emmett Graves fra Starhawk og Kat fra Gravity Rush, og disse vil ta sin plass i det allerede fullspekkede ensemblet av PlayStation-helter en gang etter spillets offisielle slippdato. Hver av figurene vil ha sine helt egne bevegelser og ferdigheter, og der Kat tar i bruk tyngdekraft og luftangrep vil Emmett Graves ha et bredt arsenal av skytevåpen, så vel som Starhawks utradisjonelle vri på bygnings-arbeid i erme.

Figurene vil tilgjengeliggjøres som nedlastbart innhold via Sonys nettbutikk, men gutta i SuperBot lover at de ikke vil koste et rødt øre – forutsatt at man laster de ned i løpet av to uker. Etter dette skal figurene visstnok tas betalt for, men alle som har lastet dem ned innen den tid har de til odel og eie.

De to nykommerne «har en lang vei igjen før de er klare til å vises fram», men i den selvsamme blogg-posten lover SuperBot at mer informasjon om denne DLC-pakken, så vel som flere andre, vil dukke opp i den nærmeste fremtid. Om din favoritt-figur enda ikke har dukket opp på listen over PlayStation-helter er det med andre ord fremdeles muligheter for nettopp dette.

PlayStation All-Stars Battle Royale lanseres for PlayStation 3 og PlayStation Vita den 21. november.

Les også Sniktitten på PlayStation All-Stars Battle Royale Les også: Alle figurene i PS3-slåssespillet kan være avslørt

Siste fra forsiden