Feature

Podkast: De fem beste historievriene

Ukens Rad Crew tar blant annet for seg spill der handlingen tar en uventet vending.

Noen ganger er man overbevist om at man skjønner hvor handlingen i et spill er på vei, men så skjer det plutselig noe uventet som forandrer hele greia. Det er nettopp disse uventede vendingene Rad Crew-gjengen fokuserer på i den 133. episoden av podkasten deres, og da kommer de selvsagt ikke utenom spillet som er avbildet i toppen.

Etter at rogalendingene har gått gjennom det de mener er de fem beste historievendingene i spill, er det tid for litt nyheter. Her kommer de ikke utenom den triste historien rundt indieutvikleren Phil Fish og hans mye omtalte farvel med spillindustrien. Senere diskuteres det etterlengtede Wii U-spillet Pikmin 3, før det blir litt mer generell diskusjon og den dynamiske trioen kommer innom spill som Earthbound og Tex Murphy: Tesla Effect.

Et overraskende øyeblikk for mange (bilde: Wikipedia)

Her er timeplanen denne uka:

  • 00:00-00:24 Intro og Topp 5 plott-twister i spill
  • 00:24-00:45 Nyheter
  • 00:45-00:55 Pikmin 3
  • 00:55-01:14 Generell spilldiskusjon inkludert Earthbound på WiiU, og Tex Murphy Tesla Effect
  • 1:17:00 Avslutning, kommentarer, og hvorfor i all verden har Square Enix økt puppestørrelsen til Lightning?

Som vanlig er det Jostein Hakestad som sitter med spakene, og med seg i studio har han Are Ness Fløgstad og Aleksander Hakestad.

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i over to år, og som debuterte på Gamer.no for kort tid siden. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 133 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 132
Rad Crew: Episode 131
Rad Crew: Episode 130

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden