Podkast: De mest oversette spillene fra denne generasjonen

Rad Crew lader opp til nye konsoller ved å trekke frem glemte perler.

I hver eneste konsollgenerasjon er det alltid et knippe med fantastiske spill som av ulike grunner ikke får like mye tid i rampelyset som andre. Disse glemte perlene dukker gjerne opp i mer nostalgiske diskusjoner, når spillere diskuterer fordums spillopplevelser seg i mellom.

Fikk du med deg disse?

Nå som en ny konsollgenerasjon gjør siste innspurt til startlinen, tar Rad Crew et blikk tilbake i spillbiblioteket for å trekke frem fem spill fra PlayStation 3-, Xbox 360- og Wii-æraen som fortjente mer ros og salg enn de endte opp med. Noen overraskelser blir det utvilsomt, og det var neppe enkelt å bare plukke ut fem.

Final Fantasy XIII-2.
Fallout 3.

I tillegg drar gjengen som vanlig innom nyhetsbildet og tar for seg hva som har skjedd i spillbransen den siste uken. Vi får også en oppdatering på Aleksanders Animal Crossing-eventyr, og får høre om Josteins nyvunne og litt overraskende respekt for Final Fantasy XIII-2 – overraskende, fordi podkastverten ikke akkurat var den største tilhengeren av Final Fantasy XIII. Stian har på sin side tatt et dypdykk inn i Fallout 3 for aller første gang.

Rad Crew prøver seg også på et nytt segment denne gangen, der de tar for seg noen av de beste spilltilbudene for øyeblikket. Blant annet er en rekke Nintendo-spill på tilbud, samt en noen nyere PlayStation 3- og Xbox 360-spill. Og så skjer det visst ett eller annet på Steam for tiden.

Helt til slutt tar guttene for seg kommentarer fra forrige episode.

Bak mikrofonen denne gangen hører vi Are Ness Fløgstad, Aleksander Hakestad, Stian Askeland og programleder Jostein Hakestad.

Her er ukens meny:

  • De fem mest undervurderte spillene fra denne konsollgenerasjonen (01:00-38:00)
  • Nyheter fra spillindustrien (39:00-56:00)
  • Spill-deals: Tilbud du ikke må gå glipp av (56:00-60:00)
  • Spillsnakk om blant annet Animal Crossing, Fallout 3, Final Fantasy XIII-2 (60:00-1:27:00)
  • Avslutningssegment inkludert lytterkommentarer (1:30:00-1:47:00)

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i to år allerede, men som debuterte på Gamer.no først for et par måneder siden. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Les også
Anmeldelse:

Det er produsert 131 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 130Rad Crew: Episode 129
Rad Crew: Episode 128

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden