Podkast: Intervju med nordmennene bak Among The Sleep

Her er ukens episode av Rad Crew.

En ny generasjon av konsoller er på vei inn, mens den gamle er på vei ut. I den anledning tar podkasten Rad Crew denne uka for seg det de mener er de fem beste, store eksklusive titlene på PlayStation 3. I tillegg får et intervju med Hamar-studioet Krillbite, som nylig kom i mål med sin Kickstarter-kampanje for det lovende skrekkspillet Among The Sleep.

PlayStation 3, norsk grøsser og russisk post-apokalypse

Krillbite stiller opp i et intervju om skrekkspillet Among The Sleep.
inFamous er på Rad Crews liste over beste eksklusive spill til PlayStation 3.
Stian Askeland har spilt Metro: Last Light.

Programvertene ser også litt på nyhetene fra uken som gikk, inkludert kontroversene rundt Xbox One som fortsatt ikke har gitt seg, og kampanjen rettet mot Sony med den hensikt å kreve at de tillater brukte spill på sin nye PlayStation 4.

Mot slutten forteller Stian Askeland om sin virtuelle tur til radioaktive fremtids-Russland i det kritikerroste Metro: Last Light. Han forteller om sin reise i Moskvas undergrunn, før episoden runder av med spørsmål og kommentarer fra kommentarfeltet, Twitter og Facebook.

Her er menyen denne uka:

  • Topp 5 PlayStation 3-eksklusive spill (00:05-00:25)
  • Nyheter den siste uka (00:25-00:45)
  • Pause (00:45-00:49 )
  • Intervju med Krillbite (00:49-1:14)
  • Metro: Last Light (1:14-1:29)
  • Spørsmål fra kommentarfelt, Facebook og Twitter (1:29-1:37)

Bak mikrofonene denne gangen finner vi Jostein Hakestad, Ketil Espenæs og Stian Askeland.

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i to år allerede, men som nylig debuterte på Gamer.no. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Gått glipp av tidligere episoder?

Det er produsert 124 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Les også
Anmeldelse: Ratchet & Clank: A Crack in Time

Rad Crew: Episode 123
Rad Crew: Episode 122
Rad Crew: Episode 121

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden