Portal: Companion Collection - Nintendo Switch

Portal-spillene kommer til Nintendo Switch

I én samlepakke.

De kritikerroste Portal-spillene kan snart oppleves på Nintendo Switch. Det bekreftet Nintendo under sin Direct-sending onsdag kveld.

Portal: Companion Collection.
Valve

Portal og Portal 2 slås sammen i én samlepakke, under navnet Portal: Companion Collection. Denne inkluderer alt innhold fra begge spillene, inkludert samarbeidsmodusen i Portal 2 som kan spilles lokalt eller på nett.

En offisiell slippdato er enda ikke klar, men pakken skal ut i løpet av året, melder Nintendo.

Populære spill

Portal – spillet der du veksler mellom å opprette blå og oransje portaler for å forflytte deg gjennom stadig vanskeligere puslespill – ble først lansert i 2008, og høstet meget god kritikk fra vår anmelder.

– Portal er genialt, og det er ikke bare det relativt unike gameplayet som gjør spillet til en gedigen suksess. Monologene til den sinnsforvirrede datamaskinen som styrer det hele er så vanvittige at de gjør spillet verd et kjøp helt alene, skrev Joachim Froholt.

Tre år senere kom oppfølgeren på banen, som fikk minst like mye skryt i vår anmeldelse.

– Portal 2 er utfordrende, og balanserer hårfint mellom å gi deg inntrykk av å være djevelsk glup og fryktelig teit om hverandre. Vet du løsningen på en gåte så er den for det meste overkommelig å utføre, og begrensningene ligger mellom ørene heller enn hvor treffsikker eller kjapp du er med styrestikka. Dette spillet skaper neppe like mye oppstyr som forgjengeren, men er noen gode hakk bedre. Inkluderingen av en fungerende historie er bare en av mange ting som gjør at alle burde prøve en av årets virkelige storspill, lød det i dommen fra Lasse Lervik.

LES OGSÅ: Mario Kart 8 Deluxe får 48 nye baner »

Siste fra forsiden