Postapokalyptiske eventyr i Krater

Svenske Fatshark jobber med nytt actionrollespill.

Den svenske spillutvikleren Fatshark har kunngjort sitt neste spill, actionrollespillet Krater. Spillet skal komme i løpet av 2012, og foregår i en postapokalyptisk verden.

Du får velge mellom fire forskjellige klasser, og kan spille i enspiller eller samarbeidsmodus. Fatshark lover stor frihet til å utforme figuren din som du ønsker det selv. Samtidig introduserer de muligheten for at figuren kan bli skadet, og til og med dø permanent, om du ikke er forsiktig.

Krater.

– Vi er stolte av å kunne annonsere et spill som har vært i tankene våre i over ti år. Vi har alltid vært tilhengere av klassiske rollespill hvor handlingen sees ovenfra, og har ønsket å lage et slikt spill siden vi startet i spillindustrien, sier Martin Wahlund, som er Fatshark-sjef og produsent på spillet.

Svenskene ønsker å inkludere spillerne på et veldig tidlig tidspunkt i utviklingen, og hvis du er interessert i å være med å påvirke spillets utvikling kan du stikke innom det offisielle nettstedet for å søke om å bli med i den aller første testen av spillet. Denne vil finne sted tidlig neste år.

Siste fra forsiden