Postapokalyptiske eventyr i Krater

Postapokalyptiske eventyr i Krater

Svenske Fatshark jobber med nytt actionrollespill.

Den svenske spillutvikleren Fatshark har kunngjort sitt neste spill, actionrollespillet Krater. Spillet skal komme i løpet av 2012, og foregår i en postapokalyptisk verden.

Du får velge mellom fire forskjellige klasser, og kan spille i enspiller eller samarbeidsmodus. Fatshark lover stor frihet til å utforme figuren din som du ønsker det selv. Samtidig introduserer de muligheten for at figuren kan bli skadet, og til og med dø permanent, om du ikke er forsiktig.

Krater.
Krater.

– Vi er stolte av å kunne annonsere et spill som har vært i tankene våre i over ti år. Vi har alltid vært tilhengere av klassiske rollespill hvor handlingen sees ovenfra, og har ønsket å lage et slikt spill siden vi startet i spillindustrien, sier Martin Wahlund, som er Fatshark-sjef og produsent på spillet.

Svenskene ønsker å inkludere spillerne på et veldig tidlig tidspunkt i utviklingen, og hvis du er interessert i å være med å påvirke spillets utvikling kan du stikke innom det offisielle nettstedet for å søke om å bli med i den aller første testen av spillet. Denne vil finne sted tidlig neste år.

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen