Pressfire.no og Gamer.no - NFT

(Aprilspøk) Pressfire.no og Gamer.no satser på NFT-artikler – starter GAMEFIRE-blokkjeden 

Nå vil du kunne kjøpe og selge artiklene våre som NFT-er.

Oppdatering 2. april: Dette var en aprilspøk.

Norges to ledende spillsider, Pressfire.no og Gamer.no, kan i dag avduke planene for fremtiden til norsk spilljournalistikk: NFT og krypto. De spennende teknologiene kommer til å revolusjonere markedet for journalistikk, og vil sørge for en desentralisert og individkontrollert fremtid.

Se mer på NFTgaming.no »

SLIK FUNGERER DET

Vis mer

HVORDAN?
Alle våre artikler har nå en egen kjøpsknapp. Etter at du har kjøpt en artikkel vil du kunne endre artikkelen som du selv vil.

HVA KAN JEG GJØRE?
Uenig i vinklingen i en sak? Kjøp saken og vinkle om!
Skrivefeil i en artikkel? Kjøp den og rett opp!

Irriterte du deg over karakteren i en spillanmeldelse? Kjøp artikkelen og endre til det du selv ville gitt spillet!
Liker du ikke stylingen i artikkelen? Alle artikler har en egen CSS-fil du kan endre!

HVA KOSTER DET?
Prissettingen er basert på artikkellengde og innhold. En spesialutviklet AI setter prisen basert på markedsverdien til det som omtales i artikkelen.

En typisk artikkel vil koste 0,002317 ETH, men vi ser for oss at verdien vil øke med mange titalls ganger innen kort tid.

Det er egne mikrotransaksjoner for anmeldelser, meningsstoff og andre tester som kommer i tillegg til prisen for selve artikkelen.

Forsiden vil ikke kunne kjøpes. Enda.

Fra og med i dag blir begge nettsidene Web 3.0-kompatible. Vi flytter alle artikler over på blokkjeden, og gjør det mulig for dere lesere å kjøpe artikler på nettsidene våre som NFT-er. Dermed vil du som leser kunne eie artiklene våre, og meisle ut din egen digitale identitet.

Du vil stå fritt til å selge disse videre, og få muligheten til å tjene penger på både salg og bruk av artiklene. Og takket være den revolusjonerende måten NFT-er fungerer på, vil det være lett å se hvem som har eid artiklene tidligere.

Lanserer GAMEFIRE-blokkjeden

Alt vil skje på vår egen blokkjede, kalt GAMEFIRE. Denne er en bærekraftig Etherium-basert blokkjede som vi er sikre på at vil bruke betydelig mindre strøm enn andre blokkjeder. Vi vil nemlig gjøre det lett å skape sitt eget digitale fotavtrykk – ikke et massivt klimaavtrykk.

På den nylanserte portalen NFTgaming.no vil du kunne se statistikk og informasjon om artiklene du har kjøpt, og til og med gjøre de endringene du selv ønsker.

–Dette er fremtiden

Redaksjonssjef Erik Fossum i Pressfire er spent på hva dette nye kapitlet i norsk spilljournalistikk kan bringe.

Hver artikkel har en knapp nederst. Der kan du kjøpe den som NFT.

– Dette har vi jobbet lenge med. Redaksjonene har lenge lett etter nye inntektsstrømmer, og NFT-er er noe vi alltid har vært store fans av. Dette er en drøm som endelig går i oppfyllelse, spesielt når vi kan være med å redde planeten gjennom vår grønne blokkjede GAMEFIRE, forteller han.

– Samarbeidet med Gamer.no er sterkt og rørende. Vi ønsker andre spillredaksjoner velkommen til å bli med på eventyret.

Les også
Square Enix-sjefen ønsker seg mer NFT-satsing i spillbransjen

Redaksjonssjef i Gamer.no, Audun Rodem, forteller at samarbeidet med Pressfire har vært som en drøm, og er også like gira på å ta del i den nye kryptorevolusjonen.

Uenig i en av våre anmeldelser? Nå kan du endre den.

– Dette har vi gleda oss til lenge! Fremtiden er desentralisert og individualisert, og vi vil være med på gjøre det mulig for deg å skape din identitet med digitale eiendeler – våre artikler. Med vår revolusjonerende blokkjedeteknologi vil spilljournalistikken få nye muligheter, og du som leser vil endelig kunne legge ord i munnen vår, sier redaksjonssjef Audun Rodem i Gamer.no om den nye lanseringen.

– Ikke minst byr dette på nye og spennende muligheter. Er du en av dem som har irritert deg grønn over at vi ga Killzone 2 6 av 10 i vår anmeldelse i 2009? Nå kan du kjøpe artikkelen og endre dette selv, slik at denne klassikeren får den æren det fortjener.

Da gjenstår det bare å si «To the MOON!!!»

Siste fra forsiden