Project Cars 2 har fått ny trailer – og lanseringsdato

Ventetiden blir ikke så lang for dem som ser frem til det lekre bilspillet.

Vi har allerede fått servert en del klipp fra oppfølgeren til det kritikerroste bilspillet Project Cars, og i forbindelse med den nært forestående E3-messen har vi nå både fått en ny trailer og lanseringsdatoen til spillet. Det skriver Gamespot.

Project Cars 2 skal lanseres til PlayStation 4, Xbox One og Windows den 22. september. Den ferske traileren fra spillet kan du se øverst i artikkelen.

Vektlegger realisme

Project Cars 2 skal servere mye av det samme som i originalen, men byr samtidig på en rekke forbedringer. Spillet vil inneholde 170 lisensierte biler og vil ha flere flerspillermuligheter i form av blant annet en ny Online Championships-modus, hvor man kan starte og delta i pågående racingligaer.

Project Cars 2 skal legge stor vekt på realisme.
Namco Bandai

Spillet vil også ha et stort fokus på realisme når det gjelder kjøreforhold, med blant annet mer avanserte værrelaterte faktorer som endringer i atmosfærisk trykk, og dynamiske endringer av kjøreforholdene over kortere perioder som for eksempel en turneringshelg.

Det nye spillet vil også by på snø, og en av banene vil være en isdekket bane lagt til nabolandet Sverige, som trolig vil by på en del utfordringer. Nye klasser er også lagt til, blant annet Rallycross, IndyCar og Oval. Ikke minst skal Project Cars 2 by på VR-støtte.

Project Cars 2 ble kunngjort bare to måneder etter lanseringen av det første spillet, i juni 2015, og den første traileren fra spillet dukket opp i januar i år. Det første spillet fikk for øvrig svært god mottakelse, og her på verket klasket anmelderen til med 9 av 10 poeng og bedyret at spillet var «årtusenets heftigste racingspill».

Er du mer interessert i slåssespill? Sjekk vår anmeldelse av Tekken 7 »

Siste fra forsiden