Prøv Diablo-skaperens nye spill i helgen

Superheltspillet Marvel Heroes skal betatestes og du er invitert.

I 1993 startet David Brevik selskapet Condor, som ble kjøpt opp av Blizzard tre år senere. Derfra gjorde visjonæren og hans kolleger stor suksess med Diablo-serien.

– Et onlinespill for alle

Nå leder han Gazillion Entertainment, som står bak utviklingen av det massive og action-fokuserte onlinespillet Marvel Heroes. Spillet beskrives som en mulighet til å forene historien i det ikoniske og innholdsrike Marvel-universet med spillmekanikkene i action-rollespillet Diablo II.

– Vi forsøker å lage et spill som passer for de aller fleste, og ikke bare de som utelukkende spiller onlinespill. Marvel Heroes kan skilte med mer action og spenning, og svært få av de typiske elementene du finner i for eksempel World of Warcraft. Du skal få slippe å løpe rundt i en skog i en time for å samle sammen femten bjørneskaller og ti nøtteskriker, fortalte Brevik til Gamer.no i et intervju i fjor høst.

Spill som kjente superhelter

Spilleren kan kontrollere og videreutvikle en rekke kjente superhelter som Iron Man, Deadpool, Thor, Wolverine, Hulk og Captain America, og kjempe på gjenkjennelige plasser tegneserieuniverset. Det overordnede målet vil være å samarbeide med andre spillere for å stoppe Doctor Doom fra å ødelegge verdenen.

Ambisjonen er å skape noe nytt og unikt, gi spillere en spillopplevelse der superheltene spiller en større rolle enn vi har sett før:

– Vi setter spilleren direkte inn i rollen som deres favoritthelt. Vi ønsker ikke å se «The Incredible Hurk» eller «Steelman» løpe rundt og slåss mot skurker, forteller Brevik.

Prøv selv i helgen

Nå kan du selv finne ut om Marvel Heroes er på rett vei. Denne helgen er det duket for en lukket betatest, og vi har fått 1000 betanøkler til våre lesere.

Alt du trenger å gjøre for så sikre deg tilgang er å fylle ut dette skjemaet:

Les også
Mighty no. 9 kjem til konsoll

Oppdatering mandag 22. april: 07:58: Alle nøklene er nå delt ut!

Vi sender nøkler på e-post fortløpende frem til det er tomt. Sammen med nøkkelen ligger også informasjon om hvordan man kommer i gang.

Les også: Vårt intervju med David Brevik om Marvel Heroes
Les også: Spill Guild Wars 2 gratis i helgen

Siste fra forsiden