Prøv The Secret World gratis i helgen

Funcom feirer den første måneden med nytt innhold og gratishelg.

For å feire at det er en måned siden The Secret World ble sluppet inviterer Funcom nå alle til å bli med på en feiringshelg, helt gratis. Dette melder spillets nettside. Alle som ønsker det kan lage seg en konto, melde interesse for å delta på feiringen, og hoppe inn fra og med fredag klokken 16:00 til mandag den 6. august klokken 07:00. For å bli med registrerer man seg på spillets nettside under sideboksen «Sign up for the celebration». Der finner du også en lenke til den nedlastbare spillklienten.

Under feiringen kan spillere huke tak i gratis fyrverkeri for å pynte litt på himmelen i den hemmelige verdenen. Det lokkes også med en rekke spesiallagde oppdrag der du hjelper verdenens mange innbyggere med å løse problemer. Er du iherdig kan oppdragsløsningen lede til en t-skjorte til figuren din, samt 1200 «Funcom points» som kan brukes til å kjøpe ekstrautstyr i spillets integrerte butikk.

I helga kan du prøve ut The Secret World.

Månedlige oppdateringer

Funcom har tidligere uttalt at de ønsker å gi ut månedlige oppdateringer som skal by på nye oppdrag, spillmodi og andre forandringer. Gratishelgen sammenfaller godt med den første større innholdsoppdateringen, som slippes allerede i dag.

I denne første oppdateringen introduseres blant annet markedsplassen, slik at man kan kjøpe og selge gjenstander, og vanskeligere modi for de to grottene, The Ankh og Hell Fallen.

Etter å ha spilt The Secret World et par uker etter lansering kunne vår anmelder begeistret slå fast at dette var et spill som absolutt kunne konkurrere med sjangerbautaene:

– På tross av at kampsystemet ikke overbeviser er The Secret World like fullt absolutt verdt å besøke. Funcom viser at de mestrer denne sjangeren, og leverer en moderne onlineopplevelse som ikke skuffer, konkluderte Marius Kjørmo.

Les også: Anmeldelse: The Secret World Les også: Intervju: – Det blir ingen Stolt Jensenberg denne gangen

Siste fra forsiden