Prøv The Secret World gratis

Nå kan du teste MMO-spillet kostnadsfritt i tre dager.

Om du har hatt lyst til å teste Funcoms nyeste spill, The Secret World, men ikke vært like fristet til å betale penger for privilegiet, kan du nå laste det ned og prøve det gratis i tre dager.

Hele spillet er åpent, og for å gjøre det ekstra fristende har Funcom lagt inn flere belønninger. Hvis du klarer å løse 30 oppdrag i løpet av spilletiden din, vil du få to dager ekstra spilletid, samt 1200 bonuspoeng (til en verdi av 10 euro), som du kan bruke i spillets butikk.

I tillegg vil alle nye spillere som fullfører spillets første «grotte», og banker monsteret Ur-Draug, få en ring som gir dem ekstra erfaring i den tidlige delen av spillet.

Hemmelig melk.

For å aktivere tredagerstesten kan du stikke innom spillets offisielle nettsted.

Funcom fortalte nylig at The Secret World nå har blitt lønnsomt, etter en turbulent periode med skuffende salg og reduksjon av staben.

I tillegg har den norske utvikleren gjort det klart at de når som helst kan gjøre spillet gratis:

– Vi gjorde akkurat det med Age of Conan, noe som ble en kjempesuksess. Vi vet alle at trendene og forventningene i spillbransjen, og kanskje spesielt i MMO-sjangeren, utvikler seg hurtig, og vi vurderer stadig vår forretningsmodell i forhold til markedsforandringene og spillerbasen, sa Funcoms ferske sjef, Ole Schreiner i går.

Les også: Anmeldelse: The Secret World
Les også: Funcoms kvartalsrapport viser dystre tall

Siste fra forsiden