Prøvekjør ny racingsimulator

RaceRoom Racing Experience har fått beta.

RaceRoom Racing Experience er en ny bilsimulator som skal være gratis å laste ned. Spillet kommer fra den anerkjente svenske utvikleren SimBin, som har spesialisert seg på å lage realistiske bilspill. Selv om hovedspillet skal være gratis, vil det koste penger å kjøpe tilgang på nye biler og baner.

Nå har SimBin lansert en betaversjon av spillet. Hvis du laster ned RaceRoom Racing Experience Teaser på Steam kan du velge «sign up for the beta» fra spillets hovedmeny for å få tilgang på den fulle betaversjonen. Denne legger til banene Autódromo Internacional do Algarve, Hockenheimring og en landeveisbane som kalles Lakeview Hillclimb. I tillegg får vi bilmodellene 134 Judd, Canhard R52 og DMD P20.

Teaser-versjonen av spillet, som er åpen for alle, inneholder allerede en fiktiv bane ved navn RaceRoom Raceway, samt bilene Saleen S7R og Aquila CR1 Sports GT.

Blant punktene på SimBins skryteliste finner vi en ny fysikkmotor, ImmersiDrive, som skal gjøre bilkjøringen ekstra realistisk. I tillegg loves vi lekker grafikk og lyd, samt avanserte datamotstandere som skal reagere realistisk på det du foretar deg på banen.

Under artikkelen kan du se en ny teaser-film fra spillet.

Les også: Anmeldelse: Euro Truck Simulator 2
Les også: Anmeldelse: Forza Horizon

Klar for litt virtuell racing?

Siste fra forsiden