PUBG får treningsmodus

Slik blir den.

PUBG

Det populære Battle Royale-spillet PUBG får nå en egen treningsmodus med sitt eget kart. Det melder utvikleren nylig på Steam.

Det nye treningskartet har en størrelse på 2 x 2 kilometer og legger til rette for en rekke forskjellige aktiviteter som spillere kan øve på før man begir seg ut på den skarpe delen av spillet. Flere bilder fra kartet ser du i karusellen nederst.

Kartet har baner hvor man kan teste ut de forskjellige kjøretøyene man finner i spillet, landingsområder for fallskjermhopping, diverse skytebaner og områder hvor man kan øve på tett nærkamp inni og utenfor bygninger.

Skal komme neste måned

PUBG

Skytebanene kommer i forskjellige størrelser, slik at man kan øve på skarpskyting over lengre distanser i tillegg til kortdistanseskyting, og det kommer både stasjonære og bevegelige mål man kan bryne seg på.

Treningskartet vil også by på bord med forskjellige våpen og utstyr man kan velge mellom til øvelsesrundene sine.

Den nye treningsmodusen er et ledd i det nye «Fix PUBG»-initiativet som utvikleren startet nylig for å få fart på utbedringer som spillere har etterspurt i spillet – hvorav treningsmodusen altså skal være én.

Modusen er ennå under utvikling og kan ifølge utvikleren fremdeles endre seg underveis. Planen er lansere den ferdig utgaven av modusen i løpet av september måned. Flere detaljer om det nye fremstøtet finner du på Steam.

Les også: Fullversjonen av PUBG er omsider klar for Xbox One »

Siste fra forsiden