PUBG har nådd enda en milepæl på Xbox One – utvikleren feirer med belønning til spillerne

Bluehole

Playerunkown's Battlegrounds ser definitivt ut til å ha truffet en nerve i spillermiljøene med sitt «battle royale»-konsept, med en enorm popularitet selv til tross for mange tekniske problemer. Nå melder Microsoft om enda en milepæl, og denne gangen skal det markeres med en aldri så liten belønning til spillerne.

PUBG nå kommet opp i hele fire millioner spillere på Xbox One-plattformen. Med tanke på at den forrige milepælen på tre millioner kom så sent som i midten av januar, må dette sies å være en ganske imponerende fremgang.

Bluehole

Deler ut Battle-poeng

Som en takk til spillerne deler Microsoft ut 30 000 Battle-poeng som kan brukes til å kjøpe kosmetiske kister i spillet. For å kunne motta denne belønningen må man ha kjøpt PUBG på Xbox One og laget en figur før den 31. januar, og poengene vil dukke opp i løpet av neste dag, altså 1. februar.

PUBG har blitt oppdatert en rekke ganger siden lanseringen, og denne uken kom den sjette store oppdateringen av spillet, som blant annet inneholdt en rekke feilreparasjoner og spillmekaniske endringer. Alle oppdateringene kan man finne på spillets offisielle forum.

Som vi påpekte i vårt inntrykk av Xbox One-versjonen av spillet har problemene blant annet bestått i sviktende bildefrekvens, særlig i travle situasjoner. I tillegg har teksturer og objekter en tendens til å hoppe inn og ut av bildet, og vår journalist pekte også på at meny- og kontrollsystemet foreløpig er dårlig tilpasset konsoll.

Den ferdige PC-versjonen av spillet, som ble sluppet den 21. desember, var vi imidlertid svært godt fornøyd med her på verket, til tross for at heller ikke denne versjonen er teknisk perfekt. Det er ennå ikke kjent når spillet skal ut av Early Access-fasen på Xbox One.

Et annet skytespill er nå rett rundt hjørnet: Dette er maskinkravene til PC-versjonen av Far Cry 5 »

Siste fra forsiden