PUBG-oppdatering vil oppfordre spillere til å prøve andre våpentyper

PUBG Corp. er lei av at alle bare bruker automatgevær.

PUBG Corp.

PUBG Corp. kunngjorde nylig noen endringer til Playerunknown's Battlegrounds, som tilsynelatende vil få store konsekvenser for spillopplevelsen. Utvikleren har nemlig gått lei av at spillere stort sett bare bruker de samme våpnene, noe det nå kan bli en slutt på:

Noen våpen er bedre enn andre i PUBG. Det vil utvikleren nå endre på.
PUBG Corp.

– Ifølge vår statistikk er det bare et par våpentyper (automatgevær) som blir brukt i de fleste situasjonene. Vi mener at valget om hvilket våpen man bruker bør være basert på personlig preferanse og våpenets effektivitet i en gitt situasjon, i stedet for kun hvilket våpen som er kraftigst, uttalte PUBG-teamet i en melding på Steam.

Nøyaktig hvilke endringer som er planlagt er foreløpig uvisst, men målet er ifølge utvikleren at ingen av våpnene skal føles bedre enn noen av de andre. Det kan kanskje bety at AKM-geværet faktisk vil være i stand til å treffe det man sikter på.

Vanskeligere å finne de beste hjelmene

I forbindelse med de nevnte endringene vil PUBG Corp. også justere det ulike tilbehøret man kan feste på våpnene i spillet. Igjen er målet at det ikke skal finnes tilbehør som er best til alt, men heller at de er bedre tilpasset til ulike situasjoner.

Sist, men så absolutt ikke minst, vil oppdateringen fjerne Level 3-hjelmene fra spillbrettet og i stedet plassere dem i forsyningskassene som slippes ned fra passerende fly med jevne mellomrom:

– Dette er en kraftig gjenstand som kan påvirke utfallet av kampen – i bunn og grunn gir den deg et ekstra liv i situasjoner der et hodeskudd ellers ville ha drept deg. Vi vil ikke at flaks alene skal bestemme hvem som får gjenstander som dette, forklarte utvikleren.

Når vi kan vente å se alle disse oppdateringene er uvisst, men aller først vil de dukke opp på Playerunknown's Battlegrounds' testserverer. Ifølge PUBG Corp. blir dette en av de største oppdateringene hittil, så målet er samarbeide med fansen for å finne ut hva som passer og hva som blir feil.

Snart kommer en annen etterlengtet funksjon til PUBG.
Spillere skal få velge hvilket brett de vil spille på, lover utvikleren »

Siste fra forsiden