Rakettdrevne gobliner i Ravensdale

Samarbeidsspill fra skaperne av Giana Sisters: Twisted Dreams.

Skaperne av fjorårets fargerike Giana Sisters-spill har annonsert sitt neste prosjekt. Det heter Ravensdale, og er et steampunk/fantasy-aktig plattformspill med fokus på samarbeid.

Nøyaktig hvordan samarbeidselementet skal fungere vil ikke Black Forest Games ut med akkurat nå, men i annonseringen av spillet hevder de at dette er et område de satser svært hardt på, og at de vil gå lenger enn de aller fleste spill for å sikre en meningsfylt samarbeidsopplevelse.

Selv om fokus er på samarbeid vil det også være mulig å spille alene – kanskje litt som i Trine-spillene fra finske Frozenbyte. Utviklerne planlegger å røpe mer informasjon om temaet i sin neste post på spillets blogg.

Slik er planen at spillet skal se ut.

Rik verden

Spillets verden minner litt om en tradisjonell middelalderverden, men har flere elementer av rimelig fantasifull teknologi. Her får vi blant annet rakettdrevne gobliner og orker som labber rundt med digre ovner på ryggen, som driver motoriserte maskingevær. Blant miljøene finner vi en by på en middelaldersk oljeplattform.

Utviklerne har visstnok tenkt mye på verdenen sin, og planlegger å bruke den i flere spill. Faktisk ble et actionspill ved navn Ravensdale annonsert av Spellbound i 2010 – Spellbound var studioet som huset flesteparten av de ansatte hos Black Forest Games før det gikk konkurs tidlig i fjor. Giana Sisters: Twisted Dreams startet forøvrig også som et Spellbound-prosjekt.

spillets Facebook-side røper utviklerne at de også denne gangen ønsker å folkefinansiere deler av utviklingsbeløpet. De har ikke sagt når Kickstarter-kampanjen skal starte.

Les også: Nye Greenlight-spill klare for Steam
Les også: Bygg din egen Steampunk-koloni

Siste fra forsiden