Ranere stjal varebil full av spill

Noen var litt i overkant ivrige etter å spille Modern Warfare 3 før lansering.

Call of Duty: Modern Warfare 3 lanseres i morgen, og i Frankrike har lanseringen allerede fått litt ekstra oppmerksomhet. To maskerte menn bevæpnet med tåregass har ifølge franske TF1 stukket av med en varebil som visstnok inneholdt 6000 kopier av spillet.

Ranet er som tatt ut av en B-film. Ranerne skal ha kollidert med varebilen, og da sjåførene av varebilen gikk ut for å skrive skademelding ble de angrepet med tåregass. Ranerne stakk så av med bilen og dermed også spillene, som har en samlet verdi på cirka 400 000 euro (eller litt over tre millioner kroner).

Dette er ikke et bilde fra ranet i Frankrike.

Bandittene er imidlertid ikke de eneste som har fått tidlig tilgang på spillet. Flere nettbutikker, blant annet noen i Norge, har nemlig sendt ut spillet allerede, og mange heldige forhåndsbestillere har sett sitt snitt til å selge kopien sin på nettet for god profitt.

Rekorden må være absurde 9736 kroner som etter 88 bud ble den endelige prisen på en av kopiene på eBay. Det ironiske er selvsagt at personen som kjøpte spillet neppe får det før i dag uansett, og dermed kun har spart én dag på kjøpet sitt.

Activision har forøvrig gjort det klart at de ikke vil utestenge spillere som har fått tilgang på spillet før den offisielle lanseringsdatoen.

Vi vil selvsagt ha vår anmeldelse av det tredje spillet Modern Warfare-serien klar til spillets lansering i morgen. Da finner du ut om det er verd 9736 kroner eller ikke.

Les også: Sniktitt: Modern Warfare 3

Siste fra forsiden