Rayman: Jungle Run annonsert

Den lemløse heltens neste eventyr utspiller seg på mobile plattformer.

PARIS (Gamer.no): Denne uken avholdt Ubisoft sin årlige spillmesse i Paris, bedre kjent som Ubisoft Digital Days. Messen har som formål å sette fokus på Ubisofts digitale produkter, med blant annet mobile plattformer, «free to play»- og arkade-spill i søkelyset. Mange spill ble vist frem, og enda noen ble faktisk annonsert under arrangementet.

Ett av de nyannonserte spillene er Rayman: Jungle Run, et nytt spill med den lem-løse plattformhelten utviklet eksklusivt for Android og iOS.

Rayman: Jungle Run vil utnytte det samme designet som Rayman: Origins.

I Jungle Run legger Rayman ut på løpetur gjennom en rekke ulike jungler, og det er din oppgave å lede ham trygt gjennom samtlige. Dette gjør man ved å trykke på den touch-sensitive skjermen, og alt ut ifra hvilken situasjon Rayman befinner seg i vil han utføre en passende handling. For eksempel vil han kunne hoppe over avgrunner, slynge seg fra vegg til vegg, sveve eller slå fiender.

Spillet kjører på den samme grafikkmotoren som Rayman: Origins, men det understrekes at samtlige nivåer i spillet er nye. Det vil være godt over førti ulike nivåer å løpe gjennom, med ulikt designede jungler, så vel som en rekke ekstra utfordrende baner, bare kjent som «Levels of The Dead».

Rayman: Jungle Run lanseres allerede om to uker, den 20. september, for Android og iOS. Vår reise til Ubisoft Digital Days ble betalt av Ubisoft.

Les også: Tilbake til ville vesten Les også: – Trials kommer hjem

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden