Rayman Legends-utsettelsen åpnet for mye nytt innhold

Rayman Legends-utsettelsen åpnet for mye nytt innhold

Utviklerne har ikke sittet stille de siste månedene.

Tidligere i år ble det annonserte Ubisoft at det etterlengtede spillet Rayman Legends utsettes fra februar til september, til tross for at Wii U-versjonen tilsynelatende var klar for utgivelse. Nå forteller spillsjef Michael Micholic til det offisielle Nintendo-magasinet at de ikke har sittet stille i vente på lansering, men brukt tiden på å legge til mer innhold.

– Tro meg, tingene vi har lagt til er ikke små. Det er ikke snakk om litt polering her og der, men 30 nye nivåer og flere nye bosser.

Utvikler demonstrerte

I februar annonserte Ubisoft at spillet som i utgangspunktet skulle være en Wii U-eksklusiv også ville bli lansert til Xbox 360 og Playstation 3. Når de også annonserte utsettelsen var det til stor fortvilelse for både utviklere og fans. Rayman-pappa Michel Ancel gikk faktisk så langt som å legge ut et bilde der han sammen med kolleger holdt opp en plakat med en gråtende Rayman og budskapet «Lanser Rayman. Støtt Ubisoft Montpellier».

Rayman Legends er det femte spillet i serien og, er en direkte oppfølger til det populære spillet Rayman Origins som kom ut i 2011. I Wii U versjonen kan fem spillere samarbeide. Den femte spilleren bruker Wiipad-en til å lage veier, plukke opp og åpne dører, noe som åpner nye muligheter for samarbeid. Spillet legger også til flere spillbare figurer, inkludert den økseviftende jenta Barbara.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen