Rayman Legends-utsettelsen åpnet for mye nytt innhold

Utviklerne har ikke sittet stille de siste månedene.

Tidligere i år ble det annonserte Ubisoft at det etterlengtede spillet Rayman Legends utsettes fra februar til september, til tross for at Wii U-versjonen tilsynelatende var klar for utgivelse. Nå forteller spillsjef Michael Micholic til det offisielle Nintendo-magasinet at de ikke har sittet stille i vente på lansering, men brukt tiden på å legge til mer innhold.

– Tro meg, tingene vi har lagt til er ikke små. Det er ikke snakk om litt polering her og der, men 30 nye nivåer og flere nye bosser.

Utvikler demonstrerte

I februar annonserte Ubisoft at spillet som i utgangspunktet skulle være en Wii U-eksklusiv også ville bli lansert til Xbox 360 og Playstation 3. Når de også annonserte utsettelsen var det til stor fortvilelse for både utviklere og fans. Rayman-pappa Michel Ancel gikk faktisk så langt som å legge ut et bilde der han sammen med kolleger holdt opp en plakat med en gråtende Rayman og budskapet «Lanser Rayman. Støtt Ubisoft Montpellier».

Rayman Legends er det femte spillet i serien og, er en direkte oppfølger til det populære spillet Rayman Origins som kom ut i 2011. I Wii U versjonen kan fem spillere samarbeide. Den femte spilleren bruker Wiipad-en til å lage veier, plukke opp og åpne dører, noe som åpner nye muligheter for samarbeid. Spillet legger også til flere spillbare figurer, inkludert den økseviftende jenta Barbara.

Siste fra forsiden