Nonno Lorenzo

Redd en søt, liten landsby fra mørket ved å drive din egen pizzeria

Nonno Lorenzo kan være Norges svar på Stardew Valley.

Popkulturen forteller oss at det er mange måter å redde dagen på, men å drive en pizzeria for å redde en pittoresk landsby fra mørke krefter har jeg faktisk ikke hørt om før.

Men det er altså det som er målet i det kommende norske rollespillet Nonno Lorenzo. Her får man utlevert nøklene til din egen gård, hvor du pent blir nødt til å bygge og gro alt du trenger for å drive en pizzeria.

Nonno Lorenzo.
Enoki Games

Man må også utforske alt det landsbyen og resten av øya di har å by på, noe som blant annet innebærer å ta på deg oppdrag fra de andre beboerne, sanke ingredienser og bli kjent med de forskjellige sonene som er spredt rundt omkring.

Spillet har et dag-og-natt-system, Lorenzo når nye nivåer i seks forskjellige ferdigheter etter hvert som man spiller, og følgelig kan man også designe sine egne pizzaer med de ingrediensene man har grodd/funnet. Det minner en god del om andre landsby-baserte spill, typ Stardew Valley eller Animal Crossing.

En fersk gjennomgang av Nonno Lorenzos gameplay (som du kan se over) viser hvordan Lorenzo oppdager tomater i hagen og innreder kjøkkenet sitt, samtidig som han lager en pizza som han senere leverer til en av beboerne i landsbyen.

Nonno Lorenzo har planlagt lansering i 2022 på Windows.

Siste fra forsiden