Retter opp grafikkproblemer i Skyrim

Bethesda jobber med en fiks til alle plattformer.

The Elder Scrolls V: Skyrim har antagelig lagt beslag på mye av helgen for mange. Dersom du har hatt problemer av en teknisk art underveis, beroliger Bethesda nå spillerne med at en fiks er på vei.

I en rekke kommentarer på Twitter har PR-sjefen hos Bethesda, Pete Hines, bedt spillerne om å være tålmodige.

– Fikser tar litt tid. Vi klarer ikke å ordne dem umiddelbart, det har jo gått bare tre dager. Ta det rolig, vi jobber med saken.

Og litt senere:

– Vi jobber med en oppdatering til alle plattformer som skal ta for seg så mange feil og ytelsesproblemer vi klarer å få med.

Teksturtrøbbel

Blant annet skal Xbox 360-versjonen av Skyrim ha problemer med grafikken. Dersom du har installert spillet på harddisken, noe som er valgfritt, har spillet problemer med å laste teksturene i den høyeste kvaliteten.

Problemet forsvinner dersom man avinstallerer spillet fra harddisken og kjører det direkte fra spillskiva.

PlayStation 3-spillere skal også ha meldt om teksturproblemer, og PC-spillerne har støtt på ytelsesproblemer og spill som fryser totalt.

Hines oppfordrer spillere som støter på problemer om å melde fra om problemene via et skjema hos Bethesda.

Vår anmelder Joachim kom nylig med sitt førsteinntrykk fra det enorme spillet. Han hevder han er er helt forelsket, og sier blant annet følgende:

«Det er for tidlig med bastante konklusjoner, men ærlig talt: Jeg blir svært overrasket om ikke Skyrim troner helt på toppen når jeg skal velge ut mine beste spillopplevelser i 2011.»

Les også: – Skyrim får uendelig mange oppdrag

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden