Rift vil sette ekteskapsrekord

Virtuell romantikk på Valentinsdagen.

Det massive flerspillerrollespillet Rift ble lansert i fjor vår, og ble raskt et populært alternativ til World of Warcraft.

Nå ønsker utviklerne å bruke spillet til å sette en ny offisiell verdensrekord. De har nemlig nylig lagt inn en virtuell bryllupsseremoni i spillet sitt, og på Valentinsdagen håper de å sette rekord i antall bryllup på samme dag i et spill.

Romantisk?

Hvis du spiller Rift og har en ekstra god venn i spillet håper altså utgiver Trion Worlds at dere vil «gifte dere» 14. februar i år. Rekordforsøket har blitt godkjent av Guinness Rekordbok, og hvis det lykkes vil spillet få sin plass i 2013-versjonen av boken.

Om du virkelig vil gjøre stas på spillbryllupet kan du invitere opp til 200 gjester til seremonien.

Det er selvsagt også mulig å skille seg i spillet, men hvis man gifter seg og skiller seg igjen umiddelbart vil ikke ekteskapet gjelde for rekordforsøket. De nygifte må pent holde ut til Valentinsdagen er over.

Da Rift opprinnelig kom ut tok vår tidligere MMO-ekspert Tor Egil Andersen en titt på spillet. Han synes det hadde mye for seg:

– Mitt førsteinntrykk av Rift er soleklart positivt. Det byr på mye mindre motstand og flyter bedre enn de fleste nye massive onlinespill jeg har testet de senere årene. Både det tradisjonelle og det nye innholdet fungerer utmerket, og utvikleren viser en dyp forståelse av hva som gjør slike spill morsomme.

Siste fra forsiden