Robinson-eventyr på farlig øy

I Miasmata blir du jaktet på av et mystisk rovdyr.

Miasmata er et førstepersonsspill utenom det vanlige. Her spiller du en vitenskapsmann som har klart å pådra deg en dødelig pestsykdom. Du befinner deg på den nesten folketomme øya Eden, og målet ditt er å komme frem til en forskningsbase der kollegene dine kan hjelpe deg å finne en kur.

Ting har imidlertid gått fryktelig galt, og nå er det opp til deg å overleve på øya. Du må leke Lars Monsen og navigere deg gjennom naturen ved hjelp av kart og kompass, samtidig som du må finne og eksperimentere med ulike sjeldne planter som har medisinsk verdi.

Uheldigvis er du ikke alene på øya. Et mystisk rovdyr er der også, og dette dyret vil jakte på deg over flere kilometer om nødvendig. Om du er forsiktig kan du kanskje unngå å tiltrekke deg dyrets oppmerksomhet. I nærkamp har du ingen sjanse.

Utviklerne sier at rovdyret styres av en avansert kunstig intelligens, og bruker syn, hørsel og luktesans for å jakte på deg.

Miasmata befinner seg på Steam Greenlight, og hvis det får nok stemmer der kan det lanseres på Valves distribusjonstjeneste.

Siste fra forsiden