Robotslakt i februar

Binary Domain, Yakuza-skaperens nye skytespill, har fått slippdato.

Stridigheter mellom roboter og deres menneskelige skapere er et velkjent tema i science-fiction, og har vært en populær problemstilling siden vi begynte å ta i bruk sofistikerte roboter for å bistå oss. Det er mange dilemmaer tilknyttet intelligente roboter og frykten for at det blir for vettuge, noe Yakuza-skaperen Toshihiro Nagoshi ønsker å drøfte. Så de siste årene har han jobbet med det tredjepersons skytespillet Binary Domain.

Gamespot melder at skytespillet er satt til å utgis 17. februar neste år i Europa. Da slippes det til Xbox 360 og PlayStation 3.

Man kan jo ikke holde på sånn.

Hovedkonflikten i det futuristiske, lagbaserte spillet er at roboter har invadert et fremtidig Tokyo. Som en del av en internasjonal fredsbevarende styrke må man skyte sin vei gjennom ruinene av metropolen og samtidig gjennomgå en indre konflikt: er robotene for menneskelige, eller er det vi som har bli for like dem?

Spillet skal angivelig leke med svært sofistikert kunstig intelligens, og den lagbaserte utformingen skal gjøre flerspiller over Internett til et spennende avbrekk fra enspillerdelen.

Binary Domain utgis altså 17. februar, til Xbox 360 og PlayStation 3.

Trailer.

Siste fra forsiden