Rockstar bekrefter GTA V-lansering til våren

Men bare for PS3 og Xbox 360.

I helgen dukket det opp informasjon som tydet på at Grand Theft Auto V skulle lanseres til våren, og nå har Rockstar Games kommet med en offisiell bekreftelse. Spillet har fortsatt ikke fått noen utgivelsesdato, men Rockstar har annonsert at de forventer å lansere versjonene til Xbox 360 og PlayStation 3 i løpet av våren.

Dette bildet blir vel også analysert til døde.

At PC-markedet har fått et kraftig oppsving siden forrige store GTA-utgivelse har de tydeligvis ikke fått med seg, for PC-versjonen av spillet vil de tradisjonen tro ikke si noe om:

– Hei folkens, vi er glade for å se så mye entusiasme rundt annonseringen. For de som spør om PC-plattformen: Vi er for øyeblikket fokusert på Xbox 360- og PlayStation 3-versjonene av spillet, og har på dette tidspunktet ikke noen detaljer å dele om en PC-versjon, sier en Rockstar-representant i kommentartråden til annonseringen. Han advarer også om at de som fortsetter å «spamme» kommentartråden vil bli suspendert fra forumet.

I pressemeldingen sin påstår Rockstar at Grand Theft Auto V blir det største og mest ambisiøse spillet i serien så langt. Det foregår i byen Los Santos og områdene rundt, og skal levere en svært detaljert verden full av liv, hvor vi får utforske alt fra de høyeste fjelltoppene til den dypeste havbunnen. Tidligere lanserte skjermbilder har vist at vi får tilgang på alt fra jetjagere til tråsykler.

– Grand Theft Auto V bygger på alt vi har lært om design av åpen verden-spill. Vi kan nesten ikke vente med å dele det med tilhengerne våre, sier Rockstar-grunnlegger Sam Houser.

Les også: Tilbakeblikk: Grand Theft Auto
Les også: Mafia-hjelp for GTA V?

Siste fra forsiden