Russell forlater Uncharted-filmen

Prosjektet bytter regissør for tredje gang.

Uncharted-filmen, som etter planen skulle være å se på det store lerretet i 2013, står nå uten regissør etter at David O. Russell trakk seg fra prosjektet.

Årsaken skal, ifølge Variety, være «kunstneriske uenigheter», men det understrekes samtidig at bruddet var vennskapelig.

Hva de «kunstneriske uenighetene» er kan vi bare gjette på, men Russell har selv måttet tåle mye pepper fra fansen av spillene, som fryktet at han tok seg for mange friheter i forhold til spillene. I februar gikk Russell derfor ut og understreket at han ønsket å holde seg til kildematerialet, men at han samtidig holdt fokuset på å lage en god film.

David O. Russell. Foto: Wikipedia

– Det kommer til å bli ekte og rått, intenst og originalt, beroliget han fansen den gang.

Prosjektet vil nå gis videre til en ny regissør og manusforfatter.

Familiedrama

Russell, som tidligere i år var kinoaktuell med The Fighter, sammenlignet også Uncharted med mafiadramaserien The Sopranos, og så for seg Drake og gjengen som en kriminell familie som ønsker å rette opp i urettferdigheter i en verden av kunst og antikviteter.

Tidligere svirret ryktene om Robert De Niro og Joe Pesci i rollene som henholdsvis Drakes far og onkel, mens Drake selv angivelig skulle spilles av Mark Wahlberg. Men nå som Russell, som også skulle stå for manus til filmen, har trukket seg fra prosjektet gjenstår det å se hvilken versjon av Drake vi får treffe når Uncharted etter hvert tar steget over på kinolerretet.

Les også: Slik blir Uncharted 3: Drake's Deception

Siste fra forsiden