Sackboy inntar PlayStation 4

Og denne gangen har han med noen nye venner.

Sony

PlayStation 3-spillet LittleBigPlanet var en massiv sjarmoffensiv fra Sony da det ble lansert i 2008. Siden da har det ballet på seg med både oppfølgere og spin-off-produkter. Under pressekonferansen på årets E3-messe ble det kjent at Sackboy og hans lillestore planet skal lanseres til PlayStation 4 i november.

Den lille tøydukken er nok en gang kaptein på skuta, men han har fått med seg et par venner som skal forandre spillopplevelsen betraktelig.

Unike dukker med stilige egenskaper

De tre nye figurene heter Toggle, Swoop og Oddsock, og hjelper til i Sackboys eventyr på hver sin spesielle måte. Toggle kan bytte mellom å være liten og stor, Swoop kan fly, og Oddsock er en smidig akrobat som kan hoppe fra vegg til vegg. Sackboy selv har i tiden mellom spillene blitt en dyktig klatrer, noe som absolutt kan komme godt med.

Sammen skal de fire redde planeten Bunkum fra den onde Newton, som ønsker å ødelegge all kreativitet. Alle figurene kan tilpasses slik du selv vil med ulike kostymer, parykker og effekter.

Akkurat som før kan du også lage dine egne brett og spillmodi med et bredt spekter av skapelsesverktøy. Utvikler Digital Sumo har også gjort brukerskapte brett fra tidligere spill tilgjengelige i LittleBigPlanet 3. Spillet har tentativ lansering i november, og vi håper på en norsk dato ganske snart.

Siste fra forsiden