Samarbeid mot dinosaurene

Opptil fem spillere må overleve i åpne miljøer.

Hvis du bor på landsbygda vet du utvilsomt hvor irriterende det er med dinosaurer som velter trær over veien, ødelegger høyspentledninger, spiser turgåere og generelt lager kvalm. I Orion: Dino Beatdown får du endelig mulighet til å ta hevn.

Dette er et samarbeidsspill for opp til fem spillere, hvor du og kompanjongene dine plasseres i store, åpne omgivelser og må jobbe sammen for å oppnå ulike mål samtidig som dere overlever stadige angrep fra de kaldblodige rovdyrene.

Til å hjelpe deg får du en rekke våpen, inkludert hagler, maskingevær og rakettkastere, og du kan også bruke jetpack for å fly. Et annet nyttig verktøy er en høyteknologisk usynlighetskappe.

Annonseringstrailer.

Det er også mulig å hive seg inn i et av flere kjøretøy, og utvalget inkluderer svevesykler, firehjulinger, stridsvogner, VTOL-fly og tobeinte kamproboter.

Dinosaurene på sin side svarer med skarpe tenner og en velutviklet kunstig intelligens. I utgangspunktet kommer spillet med tre forskjellige beist fra fortiden, nemlig Tyrannosaurus Rex, Raptor og Rhamphorynchus. Sistnevnte er en flyveøgle.

Handlingen foregår i tre massive verdener, nemlig ørkenverdenen Covan, en overgrodd verden som heter Depth og gresskledde Eden. Disse verdenene skal være ekstremt store, og du kan gå hvor du vil.

Lanseringen av Orion: Dino Beatdown finner sted allerede i mars, og spillet kommer til Steam.

Siste fra forsiden