Samuraistrategi på Steam

Kritikerroste Skulls of the Shogun får forbedret Steam-versjon.

PC-versjonen av strategispillet Skulls of the Shogun ble opprinnelig lansert eksklusivt på Windows 8, hvor den kun var tilgjengelig via Microsofts egen nettbutikk. Nå har utviklerne annonsert at de snart vil lansere spillet på Steam, og den nye versjonen vil også fungere på Windows XP, Vista og 7.

I tillegg til kampanjen og 20 ekstra espillerbrett fra originalversjonen kommer den nye utgaven med en ny minikampanje, samt fire nye brett designet for de modigste spillerne. Spillets flerspillerdel får også seks nye spillområder, og i tillegg loves vi en helt ny figur, muligheten til å lytte til utviklernes kommentarer under spillingen, en ny tittelmelodi og mye mer.

Steam-utgaven lanseres i juli, og de som forhåndsbestiller får tilgang på betaversjonen umiddelbart. Tidligere har utviklerne forklart at utgivelsesavtalen med Microsoft tvang dem til å velge mellom å bruke det forhatte Games for Windows Live eller gå for Windows 8-eksklusivitet, men på Steam står utviklerstudioet 17-BIT selv som utgiver og det er heldigvis ingen tegn til GfWL.

Skulls of the Shogun følger en gjeng spøkelsessamuraier på jakt etter hevn. Spillet blander arkadeaction og turbasert strategi, og skilter med en fargerik visuell stil og massevis av humor. Spillet er også tilgjengelig for Windows Phone og Xbox 360, og har allerede fått mye positiv kritikk.

Les også: Anmeldelse av XCOM: Enemy Unknown
Les også: Battle Isle får åndelig oppfølger

De sa det var utenkelig. De tok feil.

Siste fra forsiden