Se de første bildene fra det neste PUBG-brettet

Spillere får besøke den nye øya i begynnelsen av april.

Fredag 23. mars markerte ett år siden Playerunknown's Battlegrounds kom til Early Access på Steam. I forbindelse med jubileet rettet spillsjef Brendan «Playerunknown» Greene og PUBG Corp.-leder Chang Han Kim en stor takk til fansen, med en video som også viste frem skytespillets neste brett.

Brettet sett ovenfra.
reddit/aussie_halo

Sniktitten – som du kan se ett minutt og 42 sekunder ut i videoen over – viser ulike deler av brettet, som ifølge Greene er inspirert av Sørøst-Asia. Området er satt sammen av tre øyer, med broforbindelser mellom hver av dem. På kartet kan man skimte flere mindre tettsteder, men i motsetning til ørkenbrettet Miramar ser det denne gangen ut som bygningene holder seg på én eller maks to etasjer.

På bare 16 kvadratkilometer blir øya – som foreløpig ikke har et offisielt navn – langt mindre enn spillets to første brett (på 64 kvadratkilometer) og den skal ifølge utvikleren by på en raskere og mer intens opplevelse. Færre og mindre bygninger kan også bety færre gjemmesteder, som igjen vil tvinge spillere ut i kamp tidlig og ofte.

Begynner testing i april

I takkevideoen fortalte Kim og Greene at det nye brettet ankommer testservere allerede i begynnelsen av april. Dette er et ledd i utviklerens plan om å la spillere prøve ut nytt innhold tidligere i utviklingsfasen, slik at det blir mer rom for å få tilbakemeldinger og gjøre nødvendige endringer:

– Vi har lyst til å vende tilbake til dagene da utviklingen var mer åpen, slik at vi kan teste spillet sammen med spillerne våre og jobbe sammen med dere for å fullføre det, sa Kim.

Sammenlignet med innhold introdusert til PUBG de siste månedene skal brettet med andre ord gjennom en mye lengre periode med testing. Når det offisielt lanseres har PUBG Corp. ikke sagt noe om, men trolig er det enda noen måneder unna.

Utvikleren pusler også med nye moduser til PUBG.
Spillere kan teste den første allerede nå »

Siste fra forsiden