Se de heftige spesialknepene i Ultra Street Fighter IV

Capcom har sluppet nye klipp fra det kommende slåssespillet.

Capcom

Er det én ting som er sikkert når det gjelder den kjente slåssespillserien Street Fighter, så er det at Capcom liker å utgi spillene i stadig nye, oppgraderte versjoner.

Det gjaldt såvel klassikeren Street Fighter II som den seneste tittelen Street Fighter IV, som allerede har kommet i de oppussede utgavene Super Street Fighter IV og Super Street Fighter IV: Arcade Edition.

I juli i fjor ble enda en versjon av det fjerde spillet kunngjort av Capcom, nemlig Ultra Street Fighter IV. Spillet skal blant annet by på seks nye arenaer, fem nye slåsskjemper og en rekke nye spillmekanikker.

Det blir mye bank å få i Ultra Street Fighter IV.

Fersk trailer

Hittil har spillet hovedsakelig blitt vist frem i form av utviklerversjoner på turneringer, men nå kan blant andre Game Informer melde at Capcom omsider har sluppet en ny trailer fra Ultra Street Fighter IV, i tillegg til et klipp som viser den heftige åpningssekvensen til spillet.

I videoen får vi blant annet se den femte figuren som Capcom først nylig avslørte, nemlig Decapre, en blåkledd tenåringsjente med tilsynelatende mange hardtslående angrep i repetoaret.

Vi får også se hvordan de seks nye arenaene, som har fått navnene Blast Furnace, Jurassic Era Research Facility, Pit Stop 109, Mad Gear Hideout, Half Pipe og Cosmic Elevator, vil bli seende ut. I tillegg demonstreres selvsagt en rekke spektakulære spesialknep som spillerne vil få anledning til å bryne seg på.

Ultra Street Fighter IV har ikke fått lanseringsdato, men skal legges ut for salg en gang i løpet av sommeren til Xbox 360, PlayStation 3 og Windows. Det er for øvrig allerede ute i arkadehallene i Japan. Traileren og åpningssekvensen kan du se under.

Street Fighter II var spillet som startet det hele: Fikk du med deg podcasten vår om klassikeren? »

Siste fra forsiden