Se den eksplosive nye traileren til Tekken 7

Tokyo Game Show bød på nytt klipp fra spillet med nye figurer.

Det seneste spillet i den populære slåssespillserien Tekken kom faktisk ut så tidlig som i 2009, før oppfølgeren omsider ble kunngjort i 2014. På årets E3-messe fikk vi litt mer informasjon om Tekken 7, og i forbindelse med Tokyo Game Show har vi nå enda en splitter ny trailer.

Den nye traileren byr både på gamle og velkjente figurer, i tillegg til et knippe av de nye muskelbuntene vi får møte i Tekken 7, og er temmelig heseblesende saker. Traileren ser du øverst i artikkelen.

Bandai Namco

Får Street Fighter-figurer

I den nye slåssespillet får vi stifte enda nærmere bekjentskap med den mektige Mishima-klanen, med familieoverhodet Heihachi i en sedvanlig sentral rolle.

Historien skal etter sigende være langt mørkere enn tidligere, og i trailere fra spillet så langt har vi fått vite at forholdet mellom Heihachi og kona Kazumi skal stå sentralt. Akuma, en av de største skurkene fra den konkurrerende Street Fighter-serien, dukker også opp i det nye spillet.

Tekken 7 bruker ellers Unreal Engine 4-motoren, som skulle levere betydelige grafiske oppgraderinger. Spillet har ennå ikke fått en spesifikk lanseringsdato, men skal slippes en gang neste år til PlayStation 4, Xbox One og Windows. Det blir det første Tekken-spillet som dukker opp på PC-plattformen.

Nordmenn gjør det ganske bra i slåssespill: I sommer vant en nordmann Premier-turnering i Street Fighter V »

Siste fra forsiden