Tekken 7 er på vei

Det neste slåssespillet i serien bruker Unreal Engine 4.

Bandai Namco

Det begynner å bli noen år siden slåssespillet Tekken 6 imponerte oss på PlayStation 3, og nå har endelig Bandai Namco annonsert spill nummer syv.

Bruker Unreal-teknologi

Uh-huh.

Den japanske utgiveren har ikke sagt særlig mye om det nye spillet. Det vi har fått er en teaser-film som røper noen små fragmenter av historien, samt en pressemelding som snakker mest om grafikkteknologien Unreal Engine 4:

– Teknologiens styrke og fleksibilitet lar oss fokusere på å gjøre Tekken 7 til det beste spillet vi kan, uten å måtte bruke tid og krefter på å lage en egen grafikkmotor, sier produsent Katsuhiro Harada.

Det røpes ikke hvilke plattformer spillet kommer til, men Harada snakker om «nestegenerasjonsplattformer» og sier også at teknologien sikrer at studioet kan bringe spillet til alle plattfomene de ønsker.

Annonseringen kom i forbindelse med slåssespillmesterskapet Evo 2014, som gikk av stabelen denne helgen. Vi loves mer informasjon når nerdemessen San Diego Comic Con starter senere denne måneden.

Om du ikke kan få nok av Tekken-universet kan du forøvrig glede deg til en ny Tekken-film. Forhåpentligvis blir den bedre enn den forrige.

Siste fra forsiden