Se den nye videoen fra lekre DriveClub

Nytt klipp fra bilspillet byr på naturskjønne omgivelser.

Etter at det ambisiøse bilspillet DriveClub ble vist frem under E3-messen i fjor var det først meningen at spillet skulle lanseres sammen med PlayStation 4-konsollen i november samme år.

Som seg hør og bør i spillbransjen ble tittelen utsatt, og i april fikk spillet endelig sin offisielle lanseringsdato. 8. oktober er dagen vi kan feste sikkerhetsbeltet og delta i det som etter alt å dømme blir en grafisk imponerende kjøreopplevelse.

For å gi et bedre innblikk i hva vi har i vente til høsten har Sony og Evolution Studios nå sluppet et nytt videoklipp fra spillet, med upåklagelige naturskjønne omgivelser.

Sony

Kanadisk skogsbane

Klippet, som er tilgjengelig i full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, viser et utdrag fra en bane som ligger i et skogsdominert område av Canada. Bilen som kjøres i videoen er den italienske sportsdoningen Pagani Huayra.

Selv om videoen definitivt ser lekker ut, understreker Sony i beskrivelsen av klippet på YouTube at spillet ennå er under utvikling, og at grafikken dermed ikke gjenspeiler kvaliteten til det ferdige spillet.

Det kan med andre ord se ut til at det ikke er grafikken det kommer til å stå på når spillet lanseres til høsten. DriveClub slippes eksklusivt til PlayStation 4.

Britiske Codemasters har også et nytt bilspill på gang: GRID Autosport blir mer autentisk »

Siste fra forsiden