Se fremtiden i Fable 2

Igjen er det opptil deg å forvise ondskapen fra Albion.

Det har så smått kommet frem enkelte detaljer om neste nedlastingspakke til Fable 2, kalt "See The Future". Denne gang skal helten vår ut på oppdrag for å bringe tilbake farge og balanse til Albion. Klarer han det så skal du få se en bit av fremtiden til Albion, og hva som ligger i vente for de født med helteblod i årene. Aner vi en forsmak på Fable 3 her?

"Pokker! Det er femte gang jeg blir truffet av lynet!"

Tre nye oppdrag

"The Ghosts of the Snowglobe Quest" handler om en liten landsby i en snøkule, og du må ta knekken på den ondskapen som har dømt den lille byens innbyggere til evig pine.

"The Cursed Knight Quest" bringer deg til et land bortenfor de døde. Det hviler en forbannelse over en ridder og du må kle deg opp i mange forskjellige kostymer for å redde ham fra sin skjebne.

Den siste questen heter "The Colosseum" og er en ny versjon av "The Crucible". Her må du bruke all din styrke og alle dine evner for å vinne de mest fantastiske premier.

I tillegg til dette får vi tilgang til enda flere ting som Welleys soldathjem, psykonarr-sminke, enda flere klær og frisyrer, nytt triks til hunden og en "Murgo the Trader"-gullstatue.

All denne herligheten er tilgjengelig i løpet av mai og vil koste 560 MS-poeng.

(Kilde: Lionhead, Total Videogames)

Siste fra forsiden